Bij Café Leentje is altijd wel iets te doen!

Dit zijn de evenementen die we nu in de planning hebben staan. Van een pubquiz tot vol gas juichen bij Ajax, bij ons gebeurt het allemaal! 

Tussen deze feesten door is het natuurlijk ook mogelijk om een privéfeest bij ons te geven. Neem vooral contact met ons op voor alle mogelijkheden; geef ons een belletje, mail, of kom langs voor een koffietje!

 

Ajax

Trouwe fans opgelet: alle Ajax-wedstrijden die onder onze openingstijden vallen, worden bij ons uitgezonden! De lampen worden opgehangen en er komen meerdere TV’s tevoorschijn. Ons hele café kleurt rood met wit: de lichtjes, de shirtjes van het barpersoneel en die van de gasten natuurlijk. In de rust worden echte Ajax-bangers gedraaid om de sfeer erin te houden. Negentig minuten lang, voor onze club uit Amsterdam!

Dobbelen voor gratis bier

Hou jij van gratis bier? En van spelletjes? Dan is ons dobbelen op donderdag iets voor jou! Iedere donderdag tussen 23.00 en 00.00 uur heb je een kans van één op drie dat je je bier-bestelling gratis krijgt. Kies welke hoeveelheid bier je aandurft: een fluitje voor de mietjes, een pitcher voor de durfals. Vervolgens krijg je een dobbelsteen in je hand gedrukt. Als je één of zes gooit, krijg je je hele bier-bestelling van het huis: gratis en voor niks!

Muziekbingo

Iedere laatste donderdag van de maand is het dubbel feest, want dan hebben we een muziekbingo. Meedoen hoeft niet, mag wel; iedereen kan lekker z’n eigen ding doen. Doe je mee, krijg je een bingokaart voor je neus geschoven met een aantal lekkere nummertjes erop. Bij een bingo maak je kans op vette prijzen: een van onze flesjes shots bijvoorbeeld! Een lekker begin van je avond dus. En als kers op de taart kan je natuurlijk om 23.00 uur ook beginnen met dobbelen!

Waar is dat feestje?

Bij Leentje natuurlijk!

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 17:00u - 03:00u
  • Woensdag 17:00u - 03:00u
  • Donderdag 16:00u - 04:00u
  • Vrijdag 16:00u - 05:00u
  • Zaterdag 15:00u - 05:00u
  • Zondag Gesloten

Feestje in Leentje!

Iets te vieren?

Vertel me meer!

Vragen? Mail info@cafeleentje.nl