Bij Café Leentje is altijd wel iets te doen!

Dit zijn de evenementen die we nu in de planning hebben staan. Tussen deze feesten door is het natuurlijk ook mogelijk om een feestje bij ons te geven. Neem vooral contact met ons op voor alle mogelijkheden; geef ons een belletje, mail, of kom langs voor een koffietje!

 

Ajax

Trouwe fans opgelet: alle Ajax-wedstrijden die onder onze openingstijden vallen, worden bij ons uitgezonden! De lampen worden opgehangen en er komen meerdere TV’s tevoorschijn. Ons hele café kleurt rood met wit: de lichtjes, de shirtjes van het barpersoneel en die van de gasten natuurlijk. In de rust worden echte Ajax-bangers gedraaid om de sfeer erin te houden. Gekkenhuis is het zeker. Negentig minuten lang, voor onze club uit Amsterdam!

Dobbelen voor gratis bier

Houd jij van gratis bier? En van spelletjes? Dan is ons dobbelen op donderdag iets voor jou! Iedere donderdag tussen 23.00 en 00.00 uur heb je een kans van één op drie dat je je bier-bestelling gratis krijgt. Kies welke hoeveelheid bier je aandurft: een fluitje voor de mietjes, een pitcher voor de durfals. Vervolgens krijg je een dobbelsteen in je hand gedrukt. Als je één of zes gooit, krijg je je hele bier-bestelling van het huis: gratis en voor niks!

EK voetbal

Tussen 14 juni en 14 juli vindt het Europees kampioenschap voetbal plaats in Duitsland. In ons cafeetje in Amsterdam zenden wij alle wedstrijden uit met Nederlandstalig commentaar, zowel binnen als buiten. Er hangen genoeg schermen zodat je het voetbal vanaf overal goed kan zien, zowel binnen als buiten. Binnen worden de lampen waar we normaal tegenaan slaan wat hoger gehangen zodat alle schermen goed zichtbaar zijn. We hebben overigens in het bovengedeelte nóg een scherm hangen en in het midden een beamer: je krijgt alles mee. Dit jaar hebben we een aantal speciale acties: een strippenkaart en een bingo met prijzen, en een Café Leentje/De Heeren van Aemstel poule. Verder hoort bij voetbal natuurlijk bier en bitterballen. Daarom hebben we een aantal leuke deals bedacht om het EK seizoen wat makkelijker te maken op je portemonnee. Zien we je dan?

DJ op donderdag

Ons barpersoneel is getraind om te DJ’en van achter de bar. In ons lievelingsnummer “Nog Eentje bij Leentje!” van Louis Zwaan wordt daar zelfs over gezongen:

Waar de lampen altijd zwaaien, en de barman staat te draaien, de gezelligheid staat altijd op tien!

Je kan dus gerust zeggen dat je je bij Leentje geen zorgen hoeft te maken over de muziek. Toch hebben we in het kader van afwisseling elke donderdag een DJ staan tot in de late uurtjes. Van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers, er is voor ieder wat wils. Onze DJ’s weten precies hoe ze de sfeer nét een tandje moeten opvoeren. Voor als je nog lang niet wil slapen…

Waar is dat feestje?

Bij Leentje natuurlijk!

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 16:00u - 03:00u
  • Woensdag 16:00u - 03:00u
  • Donderdag 16:00u - 04:00u
  • Vrijdag 15:00u - 05:00u
  • Zaterdag 15:00u - 05:00u
  • Zondag Gesloten

Feestje in Leentje!

Iets te vieren?

Vertel me meer!

Vragen? Mail info@cafeleentje.nl